Kaptan Alex, F.Bahçe'nin büyüklüğü karşısında bir çakıl taşı olduğunu söyledi:
BEN buradan ayrıldıktan sonra F.Bahçe yoluna aynı güçlülüğüyle, endamıyla devam edecek. Sadece tarihinde önemli bir yer tutmuş önemli bir oyuncu gitmiş olacak. Yerine de elbette biri gelecek.
F.BAHÇE'nin büyüklüğü hepimizin buradaki büyüklüğünden daha büyük. Ben 'Fener'in tarihinin büyüklüğünün içinde ufacık yer kaplayan bir taşım' diye düşünüyorum.
EN İYİSİNİ YAPACAĞIM
BİR gün ben gittiğimde bu kişi takımın içinden olur ya da sonradan gelecek bir kişi olur. Bir kişi benim yerime oynayacak. Aslolan F.Bahçe'nin varlığı ve büyüklüğüdür. İsmim elbette ki tarihte kalacak, yaptıklarımla belki bundan sonra yapacaklarımla ismimi tarihten elbette kimse kazıyamayacağına göre...
FAKAT tarihe ismi kazınabilecek bir sürü oyuncular buraya gelebilir.
GELMİŞ oyuncular içinde kaliteli diye adlandırabileceğiniz bir tek Alex yok, bu kulüpte. Alexler gelir, Alexler gider, yerine başkaları gelir. Bu yüzden F.Bahçe o kadar büyük ki, kendimi ne başkasıyla ne de F.Bahçe ile bu konuda karşılaştıramıyorum. Burada bulunduğum süre içinde şu ana kadar yaptığım gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden sonra gelenin Fener'in büyüklüğünü kaldırabilecek birisi olacağına %'de yüz eminim.
Benden santrfor olmaz
Alex, G.Saray ve Trabzon maçlarındaki gibi santrfor bölgesinde oynamak istemediğini Teknik Direktör Aykut Kocaman'a söylediğini açıkladı:
'HOCAMLA yaptığım görüşmelerde; o mevkide oynadığımda takım için istediğim gibi verimli olmadığımı, benim için pozitif olmadığını söyledim.
FAKAT bu konuşmanın ardından hocamın söylediğini yapmak zorunda olduğumdan, ben orada da elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım.
ÇÜNKÜ bu takımın sporcusuyum, hocanın dediği olur. Yükümlülüklerimden birisi hocamın beni koyduğu yerde oynamak. Verimli olurum ya da olmam tartışacağım konu değil.'
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...